HOME | BLOEMSTUKKEN | BOEKETTEN | BEDRIJVEN | BRUIDSWERK | ROUWWERK | WORKSHOPSCONTACT

 

Emotie tonen in de zakelijke communicatie

Bloembinderij Rosefield is een bloembedrijf met vele ambities. Of het nu gaat om een balie bloemstuk, of een jubilaris, een jarige of een zieke medewerker, op alle fronten kunnen wij u van dienst zijn.

Baliebloemwerk
Een actief onderdeel is het verzorgen van balie bloemwerk, wekelijks komen wij dan op een afgesproken vaste dag langs om een nieuwe creatie verse bloemen neer te zetten. Baliebloemstukken krijgen de specifieke aandacht binnen ons dienstenpakket, tenslotte moeten ze het imago van uw bedrijf uitbeelden en onder meer voor een gastvrije en verzorgde indruk van uw ontvangstruimte zorgen.

Daarom brengen we in ons balie bloemwerk veel diversiteit aan. Door gebruik van niet-hedendaagse bloemen, geschikt in een aparte vorm, wisselende ondergronden ontstaan de bloemcreaties die goed bij uw interieur en ontvangstbalie passen. Ook maken wij bloemstukjes en boeketten voor directiekamers, vergaderruimtes of kantoorruimtes. Naar gelang van de ruimte en uw wensen kan de grootte van de boeketten bepaald worden.

Eerst een vrijblijvend bezoek en een offerte
Voordat wij te werk gaan, willen wij altijd eerst een bezoek aan uw bedrijf brengen om ons een idee van uw interieur te vormen en vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw wensen, voorkeuren en het budget. Onze specialiste in zakelijk bloemwerk kan u adviseren en aan de hand van voorbeelden zal zij de mogelijkheden en trends in bloemwerk met uw bespreken. Tevens ontvangt u een handig faxbestelformulier om gemakkelijk en overzichtelijk uw bestellingen aan ons door te kunnen geven.

Langdurige relatie
Minimaal één keer per jaar bezoekt onze specialiste uw bedrijf om uw ervaringen met betrekking tot onze dienstverlening te vernemen en alles even te stroomlijnen. Op deze wijze kunnen wij onze diensten nog beter op uw wensen aansluiten.

Wellicht kunnen wij binnenkort ook u van dienst zijn?
Indien u geïnteresseerd bent in een bloemarrangement voor uw bedrijf, laat het ons even weten. Hiervoor kunt u het ons e-mailen of direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer.

 

Rosefield  -  Zuiderzeestraatweg 116-a  -  3849 AK  Hierden  -  Telefoon: (0341) 45 20 77  -  Email: info@rosefield.nl

K.v.K. Veluwe en Twente 08138292