HOME | BLOEMSTUKKEN | BOEKETTEN | BEDRIJVEN | BRUIDSWERK | ROUWWERK | WORKSHOPSCONTACT

 

Creatief met bloemen

Vindt u het ook zo leuk om bij een bloemenstal een keuze te maken uit een zee van geuren en kleuren? Zou het niet nog leuker zijn om het boeket zelf samen te stellen? De speciale workshops van Bloembinderij Rosefield helpen u op weg in de wereld van de bloemsierkunst. Onder deskundige begeleiding leert u de fijne kneepjes van het vak, zodat u daarna uw eigen creaties vorm kunt geven. Voor deelname vragen wij geen ervaring, maar uiteraard wel affiniteit met bloemen.

Laat uw creativiteit bloeien

Bij elke gebeurtenis, omgeving en jaargetijde hoort een kenmerkende bloem. Om daar een passend boeket of bloemstuk van te maken, gaan wij u bekend maken met de vele mogelijkheden van bloemen en groensoorten. Maak dus gebruik van onze kennis en laat uw creativiteit floreren. Dan geniet u straks van een zelfgemaakte creatie op uw salontafel. Om een beeld te krijgen van wat u gaat leren, kunt u bij ons een kijkje nemen in een documentatiemap. Hierin staan diverse creaties die cursisten in de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Het verloop van de cursusavond

Om 20.00 uur gaan we van start en omstreeks 22.00 uur ronden we af. U bent al welkom vanaf 19.45 uur. De koffie en thee staan klaar en u kunt zich alvast laten inspireren door het voorbeeld van de te maken creatie voor die avond. Bij aanvang van de workshop zal de cursusleider het bloemstuk opnieuw maken en zo de benodigde technieken en het materiaalgebruik uiteen te zetten. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. U bepaalt uw eigen vormgeving, waarbij de bestaande creatie als leidraad dient. Wij kunnen het overigens zeer waarderen als u een eigen interpretatie aan het stuk geeft. De cursusleider zal u begeleiden en waar nodig helpen. Gaandeweg de avond krijgt u een goed glas wijn of een frisdrank aangeboden. Als u klaar bent, wordt uw creatie op een positieve en opbouwende manier beoordeeld. Hier kunt u uw leermomenten uithalen, maar ook uit de werken van de medecursisten.

 

Rosefield  -  Zuiderzeestraatweg 116-a  -  3849 AK  Hierden  -  Telefoon: (0341) 45 20 77  -  Email: info@rosefield.nl

K.v.K. Veluwe en Twente 08138292